Sortiment

Sortiment & priser

I caféet kommer ni hitta fler produkter än vad som finns här på hemsidan. Har ni frågor kring produkterna får ni gärna maila eller ringa oss.

Observera att alla brödsorter inte finns samtidigt i bageriet, alla dagar, men ni kan alltid beställa det brödet ni vill ha två dagar innan ni skall ha det.

För oss är det viktigt att alla människor ska få unna sig något gott ibland. Därför försöker vi hela tiden ha alternativ för dig som är allergisk eller överkänslig.

LaktosRund= Produkten är laktosfri eller så finns det laktosfritt alternativ.
GlutenRund= Produkten har glutenfritt alternativ

Tänk på: Många av våra produkter innehåller inte gluten men eftersom det finns spår av gluten i lokalen kan vi inte garantera en helt glutenfri produkt. Våra helt glutenfria alternativ är därför producerade i andra lokaler.

Smörgåstårtor

Delikata

Smörgåstårtor

OBS! Vi tar ej beställningar på smörgåstårtor vecka 24 till vecka 34.

Sopplunch & sallader

Till lunch

Dagens soppa & sallader

Om ni är allergiker så ring för alternativ.

Vi har nu utökat våra lunchalternativ som serveras i vårt nya hus!

Vi serverar dagens sopplunch vardagar kl. 11.00-14.00. Dagens soppa varierar från dag till dag och vill ni kolla vad som serveras just den dagen så är ni välkommen att ringa. Till soppan får ni ett underbart gott bröd, och kaffe efter maten ingår. Som lunchalternativ till soppan finns det sallader eller härliga smörgåsar (se nedan).

Bröd

Härproducerat

Bröd

Tårtor

Underbara

Tårtor

Vi har alla de vanligaste tårtorna, som t.ex: Princesstårta, Gräddtårta, Moussetårta, Buddapest.

Vi gör också tårtor efter säsong och speciella högtider så om ni kika in eller ringa för mer information. Ni kan också se på vår facebooksida där vi lägger ut de tårtor vi gör för speciella dagar, som t.ex. mors dag, påsk m.m.

 

Smörgåsar

Smarriga

Smörgåsar

Våra goda smörgåsar kan ni få med en mängd olika pålägg och med olika bröd. Många dagar har vi även ”dagens macka” som är inspirerad av just denna dagens ingivelser. Nedan finns ett utval av läcka smörgåsar men för att riktigt kunna njuta behöver du komma in till bageriet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There are no business accounts connected. Please visit this page to learn how to connect a business account.

Bakelser

Oemotståndliga

Bakelser

På hamnbageriet hittar du ett skiftande sortiment med bakelser. Det innebär att vi erbjuder lite olika bakelser varje dag. Självklart finns de vanligaste bakelserna på plats men vi vill ha friheten att vara lekfulla och kunna ge våra kunder olika smakupplevelser när dom kommer till oss. Vi är också noga med att det finns underbart goda alternativ före dig som är glutenallergiker eller laktosintolerant. Alla skall kunna njuta!

Om ni vill vara säkra på att just den bakelsen ni är supersugen på finns så kan ni alltid ringa till oss. Då försöker vi fixa så det finns när ni kommer! Ring 0523-309 99.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There are no business accounts connected. Please visit this page to learn how to connect a business account.